Noi programe de screening al surditatii in maternitatea si Centrul Olympia – Euroclinic

Incepand cu luna ianuarie 2011 Clinica Urechii Bucuresti a inceput furnizarea serviciilor de screening al surditatii pentru nou-nascutii din Maternitatea Euroclinic. Programul derulat in maternitate asigura depistarea precoce a surditatii la nou-nascut prin tehnici de otoemisiuni acustice si electrofiziologie utilizand aparatura de ultima generatie produsa in SUA. El vine sa completeze astfel programul derulat inca din anul 2008 in Maternitatea „Regina Maria”a Centrului Medical Unirea in cadrul caruia au fost testati peste 600 de nou-nascuti.

In paralel Clinica Urechii a initiat furnizarea de servicii de screening audiologic pentru copilul mic in cadrul Centrului Euroclinic Olympia. Astfel, mamele care au nascut in maternitati lipsite de servicii de depistare a surditatii pot beneficia de screeningul prin otoemisiuni acustice daca suspecteaza existenta unor deficiente auditive ale copilului pana la varsta de 3-4 ani.     

Prin asigurarea accesului la cele mai noi tehnologii protetice si de implantare cohleara pentru copii cuprinsi in programele de screening, Clinica Urechii devine prima institutie medicala din Romania care furnizeaza servicii integrate de audiologie pediatrica in mediul privat.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes